torstai 15. toukokuuta 2014

Lisäravinnekatsaus

Pikakatsaus koiraeläimen lisäravinne tilanteeseen. Normikäyttöön on nyt vakiutunu cartivet ja omegat. Mutta nyt elämme muutoksen aikoja. Kesä tuloo ja punkit vaanii. Lähetää pidemmälle reissulle lahden taa ja nakkikoira joutuu siäl leikkuu pöydälle. Muuttohommiakin on. Ja koira käyttää bioaseita. Joten näistä syistä on lisäravinnevarasto hieman kasvanut :D 

Tilanne tsekkaus, tänään on lähtö yölautalla Tallinnaan ja nämä lähtee mukaan (kyllä Miia, kommenteistasi huolimatta julkaisen tämän kuvan :D):

 
Nonni, eli cartivetit lähtöö mukaan hienosti uusiokäytetyssä minigrip-pussissa, ekologisuus ennenkaikkea! Ja lohiöljyt löytyy jo kakkoskodista valmiina :) 
Sitten onkin nää uudet tulokkaat. Jaager on viime aikoina käynyt pienoista kemiallista sodankäyntiä ja hajupommit on ollu sellasta luokkaa että on ihan itkettänyt. Biobakt on parannuskeino niitä vastaan! Maitohappobakteerivalmiste jauheena, sitä neljä päivää ruuan sekaan ni elukan maha rauhottuu :) se ihan varmuuden vuoksi mukaan reissuun. Ja kaiken muutoksen ja reissun keskellä ehkäistään elukan ressaantumista luonnonmukaisesti juomaveteen ja ruokaan laitettavilla rescue remedy-tipoilla. Lisätietoo tuolta: http://www.bachrescueremedypet.com/ ok, mun koira saa kukkaterapiaa! Jagukin o ihan hippi <3
Sitte tos on viäl tämän kesän luonnollinen ase punkkeja vastaan! Mähän en mitään ihme litkuja koirani niskaan valele :D viime kesänä punkkihäätönä toimi valkosipuli, tänä kesänä on markkinoille tullu turpeesta valmistettu lisäravinne minkä pitäis antaa suoja punkkeja vastaan. Lueskeleppa täältä: http://www.mustijamirri.fi/tuote/fixodida-zx-lis%C3%A4ravinne-jauhe-60-g--180-ml/028863/
Tuo valmiste ei ole haitallinen eläimille, ihmisille eikä ympäristölle, kuten esim niskaan laitettava punkkikarkoiteliuos on haitallista vesistöille. Laitanko sitä siis koiraani. En. 
Ompa taas melkeen paatosta, sorry, rauhotun :) Lisäksi tuo fixodidan sisältämä hiiva editää ruuansulatusta ja ruuansulatuskanavan terveyttä, eli ei hajuhaittoja! :D ja tuo kaoliini mikä tuoteselosteessa mainitaan on valkosavea, eli täysin luonnollinen ja terveyttä edistävä ainesosa :) 

Näillä mennään nyt, pienen koiran elämässä on muuten tapahtunut ja tapahtuu kokoajan paljon kaikkee, eiköhän kaikesta tästä härdellistäkin ilmesty blogipläjäys lähipäivinä! 

Me ruvetaan ny laittaan elämää laatikoihin ennenku karataan muuttosotkun seasta yölautalla kohti Tallinnaa!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti