torstai 24. huhtikuuta 2014

Pääsiäisreissaalut

Tässä tuleepi megakuvapostaus pääsiäisreissailuista :) Otettiin ja karattiin pääsiäislomalle pohjanmaalle jo pari päivää ennen pyhiä jotta kerettiin tavata immeisiä ja vähän lomaillakin. Tai no, emäntä tapas ihmisiä ja kookieläin jätettiin Ylistaroon ihmettelemään. Mutta ennen reissua piti valmistautua!

Harjasin koiran ja yhtäkkiä niitä olikin kaksi.
(Ja tosta elukasta lähtee karvaa viäläkin!) 

Oli oikein luksusta matkustaa junalla ihan normaalina arkipäivänä, lemmikkivaunu oli miltei tyhjä! Mutta normi reissuunlähtövammatukselta asemalla ei tietty voinu välttyä.


Perillä kohdattiin kummia kissaelukoita
 Joku on joskus ihmetellyt että emäntä saa tuosta nakkikoirasta "aina niin hienoja kuvia" jne. No totuus tulee seuraavassa kuvasarjassa. Idioottia koiraeläintä, etenkin corgia kuvatessa, on hyvä omistaa ison muistikapasiteetin omaava kännykkä tai kameran muistikortti, herkkä liipaisinsormi ja tarkka kamera, sillä hyvän kuvan ottamiseen saa ottaa about sata epäonnistunutta kuvaa, missä kooki vammailee ja kuva täytyy olla valmis ottamaan sen ohikiitävän puolen sekunnin aikana kun corgikoira näyttää edes vähän normaalilta.





Luulenpa että asia tuli selväksi :) vai jäikö kysyttävää? hooh, tehtiin me tuolla lenkillä jopa jotain muutakin kun yritettiin saada viksua kuvaa Jaguloisesta! Tadaa, kyllä kookeistakin vaan on juoksijoiksi vaikka muutamia kuukausia sitten saatiinkin nivelrikkodiagnoosi! Kunnon kuntoutuksella on nyt päästy tämmöösiin lukemiin:


Ja sitten se arki loppui pääsiäispyhät alkoi, LOMA! Päästiin Vaasaan mökille! :)

Kooki vastaan suuri, myrskyävä meri.
Ja voi kun on kuvan ottajalla taito hallussa kun on horisontti vinossa.
Mutta koira näyttää melkein viksulta.

Jaager ei aina koikein pidä siitä että mökillä valvotaan myöhään yöhön. Paimenkoirana se ei voi mennä nukkumaan ennenkuin kaikki tyypit on nukkumassa. Viimeinen ihmisolento pitää olla paimennettu nukkumaan.

Ettekö te tyhymät tajua että on nukkuma-aika?

Luovutus

Hurrrja kookipeto pelastusliivissään
Jaagerilla on mökillä koko ajan pihalla ollessa pelastusliivi päällä, koska se on niiiiin ididootti että putoilee kokoajan mereen, kun luulee olevansa ketterämpi kuin oikeasti onkaan. Huoh. Ja tappijaloilla ei myöskään kovinkaan ketterästi kavuta kallioista, kivistä rantaa takasin kuivalle maalle. Joten emäntä on tullut siihen tulokseen että typerällä koiraeläimellä saa olla pelastusliivit päällä jatkuvasti niin saa edes jonkinlaisen mielenrauhan. Ja kyllä, tälläkin mökkireissulla tua elukka putos mereen.


Onko yhtään ihme että putoilee mereen vähän väliä kun itsesuojeluvaisto on miinus viis?
Corgit on ketteriä. Not.
Ja joka kertainen jaagereliön ihmeellisyys, mikä niissä virveleissä on niin ihmeellistä? Tästä asiasta on aiemminkin ollut höpötystä http://reissukoirana.blogspot.fi/2012/06/superpaivitys.html. Noh, tässäpä oikein videomateriaalia törppöilystä. Tuossa eilen emäntä jutteli ystävänsä kanssa koirista ja tämä frendi sanoi Jaagerin olevan kyllä aikas idiootti. No seuraava materiaali ei ainakaan muuta hänen mieltään.




Joo-o. Tuo oli vaan vammailua, mutta kun alkaa kalastelemaan saa Jagusen häätää vähintään viiden metrin päähän, missä se sitten pitää kovin hämäriä ääniä, sellaisia mitä ei koirasta pitäisi edes kuulua, ja tärisee välillä koko koira niin että korvat heiluu. Kovin outua. Kovin vammaista. Kovin kookia. Ja kaikki tämä on kovin väsyttävää.

Autossa hyvä nukkua. Asento erittäin levollinen.

Viimenen pääsiäislomapäivä vietettiinkin sitten Ylistaron lakeuksilla ja emäntä tajus kuinka helkkarin maalta hän onkaan kotoosin :D Issee lähti aamulla traktoria huollettuaan ajeluttamaan emännän vanhaa Honda monkeytä ja kookieläin sekä emäntä suuntas vanhoille lenkkipoluille, eli peltotielle, oliko niitä muita lenkkipolkuja? ööö, ei. Vain peltoteitä. No ehkä vähän myös asfalttia. Niin, ja ainakin yksi mettätie. 

On se silti <3


Lakialla kookikin näköö kauas

Liian kauas. System Error.
Ennen loman loppua ja kiiruhtamista rautatieasemalle käytiin vielä treffaamassa mummaa ja Jagu sai mahan täyteen meggaraaa! Hyvä lopetus lomalle :)


Kotimatkaksi emäntä oli thooodella viksusti valinnut ruuhkajunan! Oli sit lippuja ostaessa ajatellut vain sitä että ois kiva olla suht ajoissa kotona. No kukaan muukaan ei tietty varmaan oo matkustamassa pääsiäismaanantaina klo neljän junalla mihinkään. Joopa. Onneksi oli mukava vieruskaveri kenen kanssa jutella niin matka meni rattoisasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti