lauantai 7. joulukuuta 2013

Pötkö palas himaan!!!

No nyt on Jagupötkis taas Suomessa!! Wippii! Koti on taas koti kun täälä on koira!
Yllättävän hyvin sujui lähtö Tallinnasta. Emäntä jo aatteli et Jagu jäis kaipailemaan Tallinnan kotia, kuitenkin kun stadiin tultiin ihan eri kämppään mistä pötkö eläin ulkomaanvaihtoonsa lähti. Nii ja tietty ihan eri kaupunkiinkin :D Mutta nakkipas on ollut ihan intona uusista hoodeista ja on vaan onnellisen oloinen kun saa olla emännän kanssa :) Lievää hajoilun makua oli kuitenkin ilmassa kun ekat päivät menikin laatikoita purkaessa, siivotessa ja kämppis haki vielä omia tavaroitaan pois. Nyt ollaan kuitenkin kivasti alettu kotiutuun :) onko elämä rauhoittunut? No ei :D joka vloppu täälä on jotain yökyläilijöitä, mutta niistähän myö vaan tykätään! Vielä kun se ulkomaanvaihdon isäntä tulis tänne suomen puolelle kyläileen niin ois nice :) Molempien mielestä.

Viimeeset rentoilut Tallinnankodissa,
raukka on vielä täysin tietämätön tulevasta muutosta

Mihin mennääään? Mahtikiva tunneli, mahtikiiiiiire!
 Jaagerista oli ihan mahti mahtimahtavaa olla laivalla pitkästä aikaa. Ihan intopiukeena idioottipötkö meni laivaan ja laivan kenneliin ja hengaili kannella ja sai totaalisia aivottomuuskohtauksia. Emäntää hiukan jopa hävetti :D

Aivot jäi Viroon

Hirveänkamala uloke keskellä seinää,
sille piti nostaa hirveänkamala meteli
Yhtään ei hävettäny :D

Todellisuus ehkä iski hetkeksi,
Tallinna jäi taakse ja laiva lähti kohti suomea

HAJOTUS!
Huomaa todella luksustason laivakennel. Not.

Hajoilu loppui onneksi kun päästiin Helsinkiin ja käppäiltiin uuteen kotiin :) Jagusein on taas heti kuin kotonaan, uudessa kodissaan :)

Hih hih, kotikettu kuittaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti