sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viikonlopun meiningit

Emännän flunssasta huolimatta viikonloppuna oli ohjelmaa, olis ollu enemmänkin jos pari tyyppiä ei ois perunu suunnitelmia, höh. No ehkäpä se oli ihan hyvä, kävelyretki rannikolla ei ehkä olis tehny mitään hyvää flunssalle.

Kuitenkin muutama kuva vlopusta :) Jagu joutuu about kuukauden päästä hoitoon ja hoitopaikkana onpi ehkä emännän kavereiden koti. Siispä oli tutustumisen aika! Tämän naisihmisen nakieläin on nähnyt jo useasti mutta mieshenkilöa ei vielä kertaakaan, suuntasimme siis puistoilemaan!!





Kuten näkyy, treffit meni erittäin hyvin :) Käytii samalla reissulla ihmettelees Kupittaan puiston lintuja ja kilejä ja lampaitakin, mutta niistä ei oo kuvamatskuu :/ Ehkäpä saan kamuseltani niitä jossain vaiheessa, hän napsi kuvia kun mää keskityin kilien silittelyyn :D Ja Jaager-maggara hoiti sen ihmettely puolen :)

Sunnuntai aamuna suunnattiinkin Jagun kans kahestaa punkfutis-tapahtumaan!! (Piti mennä ihan kahen kesken kun ei kukaa lähteny meiän seuraks..nössöjä.) Siäl me sit istuttii punkkareitten seassa, kuunneltii punkkii ja katteltii ku ne pelas futista :) Jagulla ois pitäny olla piikkikaulapanta että se olis ollu uskottavampi :D No enpä tiiä oliko emäntäkään kovin uskottava verkkareissa ja valkoosessa t-paidassa. No oli mulla sentäs niittihiuspanta ja rock(ei siis punk)huivi. Nii, ja tennarit. Emäntä nautiskeli tunnelmasta ja nakkikoira hajosi siihen ettei saa palloa itelleen :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti