torstai 1. elokuuta 2013

Kesäseikkailut

Lomat on ny lusittu ja paluu arkeen tullu eteen. Huoh. Jaguloinen pääs emännän kesälomien aikana reissaileen länsirannikolla sekä emännän kanssa että ilman.

Nakkikoira aloitti kesäfiilistelyn jo ajoissa keväällä :)


Jaaaaa samantien kun aurinko alkaa paistaan ja lumet sulaan joutuu koiraeläin juoppopaimeneksi. Nice.

Mutta se karvanlähtö!!! Argh! Hieno tunne kun joutuu imuroida joka ainut päivä ja silti niitä karvapalloja tulee vastaan! Mut nii joo niin. Tämähän on tuttua, kookeilla on vuodessa vain yksi karvanlähtöaika. Se kestää tammikuun alusta joulukuun loppuun.
 Jaager on tänä kesänä näyttänyt taas kuinka lahjakkaita corgieläimet ovat uimaan. Veteen kyllä mennään innosta puhkuen, mutta ootas kun vesi osuu kylkiin asti! "Pah, hae ite keppis" Frispeen perässä tuonkin makkaran saa jotenkin uimaan, ahkä max puoli metriä :) Ja jso ei oteta lukuun ihania laiturilta tippumisia on ainakin tuon nakielukan uimaan saaminen aikamoista maanittelua. Idiootti.

Äkkisyväää!

Aurajoen varrella on ihan kivat lenkkimaastot. Hih.
 Ja reissuuuuun!!! :) Kesäloma vol.1 vietettiin pohjanmaalla! Sinne päästiin reissaamaan eri mukavasti autokyytillä, ihan luksusta. Emännällä oli silloon niiiin kovasti menoa ympäri etelä-pohojanmaan että kuvasaalis jäi aikas pieneksi ja Jagukin sai vain lomailla kissojen keskellä ja aina niin ihanaisen Iitu-koiran kaverina.

Eritttäin tehokasta toimintaa Seinäjoella. Näiden pitkospuiden kunnostus aloitettiin joskus ..ööö.. pari vuotta sitten? Great.



Kuvasato tosin oli köyhä :D Tua pitkospuuretki oli ainut retki minkä maggaraisen kanssa suoritin, ihan siksikin että se oli ainut päivä kun viitsi lähteä koiran kanssa lenkkeilemään, koska oli niin hemmetin kuuma viikko :D Mutta kyllä se viikon aikana yhden pienen pienen kookin sai aikaväsyksiin.

Ei, se ei ole läski, kuvakulma hämää.

Kesämansikkakuva. Must.

Fiilistellen halistenkoskella
 Jaagerin mielestä juhannus oli ihan perseestä. Emännällä oli oikeinkin kivaa, mutta koiraelukka ei ollut oikein tyytyväinen kohtaloonsa. Jussin vietto mökille tuli toinenkin koira ja nämä kaverukset eivät oikein pitäneet toisistaan. Ollenkaan. Joten koirat pysyivät kiinni. Jaager raukka vain joutui aina olla jossain nurkan takana kun toisen koiran omistaja ehti sijoittaa koiransa ihmisten läheisyyteen :( Jaagerilla oli siis megastressaava juhannus.

Marttyyri
 Muutttaa onneksi sinne möksälle päästiin käymään viäl toiseenkin kertaan ja ilman toista koiraa niin sai Jagu kirmailla ihan vapaana! :)

Kesävammatus
 Kesäloma vol.2!!!! Haahaaa! Emännällä olikin kaks kesälomaaa! :) Valitettavasti ne oli vaan viikon mittaasia. Mutta 1,5viikkoa ennen toista lomaa emäntä meinas totaalisesti hajota!! Miekkonen, joka asusteli juhannuksena kanssamme otti ja vei Jaguseni mennessään saaristoon mökkeilemään! Ja emäntä seuras vasta reilun viikon päästä perässä!! Voi elämä oli outoa aikaa ja kaamee ikävä koiranpötkylää. Onneksi se loppui nopeaan kun pääsi saaristoon :)

On se muuten jännä miten tua koira unohtaa oman itsesuojeluvaistonsa kun emäntä tuloo paikalle. Sille ostettiin uudet pelastusliivitkin kun sillä nyt on ollut pahana tapana tippua laiturilta tai kalliolta mereen.. Noh, koko 1,5viikon aikana se ei sitten tippunut. Mutta heti kun emäntä tulee paikalle, miltei samantien laiturilta alas! Ja vauhdilla! oi voi.

Loman aloitus kakku, mmmm.

Koiravarasheinähattu
 Päätettiin sitten lähtiä kesäretkelle saariston vaelluspolulle, Löyty kiva vajaa 4km ympyräreitti ja sehän lähettiin hellepäivänä käpytteleen :) Oli aivan ihana reitti ja Jaager nautti kun sai juoksennella mettäpoluilla. Se kun ei suostunu tuleen mustikkamettään kun kamala maanittelun jälkeen. Eihän siäl oo polkuja mitä pitkin kulkee. Hiton neitikoira.
Koira, mies ja avomeri <3

Merihirviö!!

Oma maja puun alla


Photobombcorgi!!!

Viimeesen mökkipäivän laiturifiilistelyt mustikoita eväänä.
Ei ois tahdottu lähtee pois.

Emännän lomanlopetusriehumisten (vauhtiajot race&rock-festarit) siirryttiin viälä yheksi yöksi rauhallisempaan paikkaan ja tehtiin viäl sunnuntaiseikkailu ennen junamatkaa. Seikkailukohteena oli Jyllinkoski Kurikassa :)



Nössöt jäi sinne

Pakollinen vammatus

Lisää kuvateksti

En tahdo lähteä!!!
 Kaikki hyvä loppuu aikanaan. Niin kesälomakin ja ilmeisesti kesäkin. Tältä näytti Turussa Vartiovuorenpuistossa eileen:
?
Nooh, se on kohti syysseikkailuja siiis!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti