torstai 6. syyskuuta 2012

Mitä sitä tuli tehtyä, part I

Nonni, mitäs nakkikoira touhus kesän aikana. Oli vähä kookireffejä ja koirapuistoilua ja muuta :) Tua nakkieläin jota joskus Jaageriksikin kutsutaan on vain saanut jostain päähänsä että juuri hänen täytyy olla koirapuisto poliisi. Jos on enemmän koiria ottaa Jagu poliisin roolin ja kukaan ei saa leikkiä eikä riehua tai Jaager the järjestyksenvalvoja on salamana paikalla palauttamassa järjestyksen hirveällä haukunnalla. Helkkari. Vähä laskee puistoilufiiliksiä. Kaikilla. Kun on vähemmän koiria nii asiat menee ihan hianosti. Huoh.

Meiän kookiotreffeillä ei vaan hirveesti ollu corgiedustusta :D oisko parhaillaan ollu kolme corgia paikalla, muita koiramaisuuksia kyl sattu paikalle :)

Kuka sää oot?


Mee pois.





Kaikenmoisia temppukoiria :) Tua suomenpsytykorvan näköönen oli kookin ja pystykorvan risteytys! Ihana! Muuten niinku suomenpystykorva mut corgin pää ja ilmeet. Ton dogelin sisko on kuulemma ihan samanlainen ku pystykorva mut yhtä matala ku kooki, oltaas halunnu nähä sen mut ei kesän aikana tultu vastakkain kertaakaan :/




Kuka tulee kuka tulee kuka tulee ? ! ?


Jaager sai olla pitämässä järjestyssä yllä myös "muutamissa" illanistujaisissa kesän aikana, niin kaupungissa kuin rannikollakin. Siinäkin hommassa J on kyllä oikeinkin hyvä. Lauma pitää pitää kasassa ja ottaa vastaan rapsutuksia ja nameja kaikilta tasaisesti. Mikäs siinä koirana ollessa kun saa kattoo naisten perään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti