maanantai 29. lokakuuta 2012

Ja taas mennään

Reissukoiraa jaksaa reissaa vaikka nykyään reissailut keskittyy vahvasti länsirannikolle. Jagu alias nakuboy sai pitkästä aikaa matkustaa autossa pohojanmaalle! Ja kyl oli luksusta ku oli koooko takapenkki tilaa! Möksälle saaristoon olikin si vähä ahtaammat olot ku joutu apukuskin jalkatilas maata kaksinkerroin :D no kyl siäl ny yks 40km menee ku joskus nakuliini on joutunu siält kattella maailmaa kevyen 400km ajan.. Raasu.
Yhden ainoan kerran emännän on käyny sääliksi pötköeläinkoiraansa. Tämä oli seurausta tyylikkäästä junasta myöhästymisestä. Se johti bussireissuun helsingistä savonlinnaan. Puolelta öin kampista bussiin, suoraan takaosaan nukkumaan, klo 7.00 parikkalassa vaihto toiseen bussiin mikä sattu, kuinka ollakaan, koulubussi! 45min yläastelaisia, jäinen tie, liian lujaa ajava kuski, pieni mutkainen tie, väsynyt emäntä ja yksi pahoinvoiva koiraeläin. En muistele lämmöllä.

No se siitä. Nyt ollaan kivasti junassa ja matka rannikolta kohti etelä-pohjanmaata taittuu oikeinkin mukavasti!! :) Jaageria oottaa perillä kissanpentulauma ja sekopää suomenpystykorva. Ou jee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti